CZ
EN

Víme, že okna jsou nákladnou investicí, proto si zaslouží značnou obezřetnost při jejich výběru. Rádi bychom vám tento proces zjednodušili, tak jsme dali dohromady pár rad, které vycházejí z našich zkušeností.

Správný výběr oken může zlepšit komfort vašeho domova, zvýšit jeho celkovou hodnotu i snížit účty za energie.

Spolupracujte s námi už ve fázi projektu
Máte projekt a máte v něm základní představu o oknech, která chcete? To je ideální okamžik, kdy nás oslovit. Jako výrobce a dodavatel oken dobře víme, že detaily jsou důležité. A když už je postaveno, některé věci nejdou změnit. Proto je na místě váš projekt konzultovat s odborníky, abyste se vyhnuli zbytečným komplikacím a vyšším nákladům.
My známe dopodrobna všechna technická specifika, jelikož s nimi pracujeme denně a dokážeme přijít s řešením, které bude vyhovovat vašim potřebám a požadavkům –⁠ stačí nám poslat nezávaznou poptávku.

Vyberte si komplexní řešení na míru
V TERMETAL Moravia nabízíme kompletní služby při dodávkách oken, což vám může značně ušetřit námahu, čas i peníze. Po návrhu řešení a zpracování projektové dokumentace, přicházíme k vám, abychom prověřili a změřili všechny potřebné údaje, které jsou nezbytné pro správnou realizaci našich systémů, a následně zadáme konstrukci do výroby. Vyrábíme okna ze systémových hliníkových profilů, které odebíráme od léty prověřených a spolehlivých dodavatelů – Aluprof, Schüco a Hueck. Více o výhodách jednotlivých hliníkových profilů se dočtete zde.

Zkompletované produkty pak převážíme na místo realizace a sami provádíme jejich montáž, včetně následného záručního i pozáručního servisu, který výrazně prodlužuje životnost oken.

Proč doporučujeme zvolit hliníková okna?
Hliníková okna jsou díky svým vlastnostem, jako je odolnost, nízká hmotnost a snadná údržba, velmi populární volbou pro novostavby i rekonstrukce. Nejkvalitnější profily pro hliníková okna se vyznačují hladkým povrchem bez vad, vysokou pevností a odolností vůči povětrnostním vlivům. Díky tomu nabízejí dlouhou životnost, zlepšují energetickou účinnost domu a poskytují široké možnosti designu a stylu. Výběr nejkvalitnějších profilů pro hliníková okna je tedy investice, která se opravdu vyplatí.

V TERMETAL Moravia jsme si vědomi důležitosti kvalitních profilů a proto nabízíme pouze nejvyšší kvalitu pro naše hliníková okna a zasklení. Neváhejte nás kontaktovat a my rádi vám pomůžeme s výběrem produktů, které budou nejlépe vyhovovat vašim potřebám.