CZ
EN

Servis od TERMETAL Moravia: vše, co jste kdy chtěli vědět, ale báli jste se zeptat.

Automatické dveře
Servis od TERMETAL Moravia: vše, co jste kdy chtěli vědět, ale báli jste se zeptat.

Kvalitní produkty potřebují také kvalitní péči, aby jejich přednosti vynikaly co možná nejdéle.

Ať už se bavíme o vestavěných čidlech na detekci průchozích návštěvníků nebo správnému dovírání dveří, abychom netopili nebo naopak neklimatizovali zbytečně. Zkrátka a jednoduše, správně opečovávané dveře = bezpečí a energetická úspora. Pojďme se tedy podívat na malý souhrn, jak taková péče probíhá. 

I díky preciznímu zpracování a kvalitním materiálům není servis žádná věda. Většinu času se jedná o práci jednoho servisního technika, který na popud servisního dispečera vyjíždí na předem smluvené místo. A ať už jste z Ostravy nebo Aše, vzdálenost není překážkou. Našim technikům polykání kilometrů nedělá sebemenší problém.

Po příjezdu, kontrole a obhlédnutí situace se technik pouští do práce. Ta trvá v průměru hodinudvě, dle charakteru opravy. Nezáleží na tom, zda jste dveře koupili přímo od nás nebo od jiného dodavatele, servisujeme vše bez rozdílu!

A na závěr pár čísel

Servis automatických dveří je doporučeno provádět alespoň jednou ročně. Zmenšíte tak riziko poruch a následné problémy se správným fungování dveří na minimum. Mimo jiné také eliminujete možné nebezpečí úrazu, který špatně servisované dveře mohou způsobit.

Průměrná cena servisu a následných oprav je v rozmezí 2-3 tisíc korun, samozřejmě záleží na typu úkonu a případném poškození. Když už je řeč o opravách, za rok jsme schopni uskutečnit 30004000 servisních úkonů po celé republice.

Jak už jsme zmínili, servisujeme všechny dveře bez rozdílu. Máme však pár benefitů pro zákazníky, kteří si objednají dveře přímo od nás. Dle smlouvy o dílo je záruka na námi prodané dveře standardně navržena na 2460 měsíců. Lhůta zahrnuje záruční opravy a servis. Mimozáruční opravy a pravidelné prohlídky jsou poté záležitostí objednání nebo uzavřené servisní smlouvy.

Pokud vás článek zaujal a uvědomili jste si, jak je důležité míti servisované dveře, neváhejte. Objednat se můžete na této adrese.